Жоао Феликс премина под наем в Челси по време на зимния

...
Жоао Феликс премина под наем в Челси по време на зимния
Коментари Харесай

Жоао Феликс сподели какво мисли за бъдещето си в Челси

Жоао Феликс премина чартърен в Челси по време на зимния трансферен прозорец, като играчът поиска промяна на ситуацията след тежък интервал в Атлетико Мадрид. Няма алтернатива за закупуване в договорката на нападателя в тима Западен Лондон, само че " сините "  могат да решат да стартират договаряния, в случай че играчът, който беше изпъден при дебюта си против Фулъм на 12 януари, направи мощно усещане във Висшата лига.

" В контракта ми няма алтернатива за откупуване от Челси. Те ще би трябвало да реализират съглашение с Атлетико. Тук съм единствено от няколко седмици, един месец. Научавам всичко. Чувствам се доста комфортно, само че никой не знае бъдещето. Вече търсех промяна на ситуацията преди известно време, тъй като беше мъчно да привикна с метода на игра. Напуснах Атлетико, тъй като главата ми беше цялостна към този момент от опити да се старая толкоз доста, само че да не съумявам. Трябваше да се случи в този момент този трансфер и мисля, че беше добре за Атлетико и за мен също.

Противно на това, което споделят доста хора, Мигел, който е основен изпълнителен шеф в Атлетико, винаги ми е вярвал доста, той постоянно си е залагал главата за мен. Имам положителни връзки с него. Оценявам, че ме остави да си потегли в този момент, тъй като имах потребност от това, към този момент не бях прав. Мигел постоянно е вярвал в мен и мисля, че към момента има вяра. Той ме вижда като вяра за Атлетико, само че ще забележим. Не знам какво ще се случи в живота ми, нито се знае какво ще се случи с Чоло, както споделих, ще би трябвало да изчакаме до юни ", показа Феликс.

Феликс може и да не е почнал по най-хубавия метод с Челси, защото устоя единствено 58 минути при дебюта си и след това трябваше да изтърпи наказване от три мача, само че той твърди, че се усеща добре в новата си среда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР